Miért nem kapcsolódik a laptop a nethez?
Nem a wifivel van gond mert telefonon teljesen jó, most is arról írok.
Már frissítettem a laptop hálózati adapterét, újraindítottam a laptopot, a routert, elfelejttettem vele a hálózatot, mindent megpróbáltam de nem akar csatlakozni.
Illetve ez nem tudom mennyit számít, de egy 2013-as Acer Aspire E 14-es laptopról van szó. Otthon nem szokott gond lenni a wifivel, néha lecsatlakozik róla de nem nagy gáz, viszont most rokonnál vagyok és itt sose működött rendesen laptopról a net. Mindig problémás volt, de régebben nagy nehezen még fel tudtam rá csatlakozni. Ha valakinek volt hasonló problémája, nagyon megköszönném a segítséget :)
Pár 2013-as E14 modellnek megnéztem a specifikációját, de mindegyiknél b/g/n támogatást is írnak a specifikációban.
Régebbi wifi driver-t próbálnék.
Megnézheted a wifi adapter modelljét, meg a jelenlegi driver verzióját:
Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelő > Hálózati kártyák > itt keresd meg a Wireless/WLAN eszközt > beazonosítható a gyártó > duplaklikk rajta > Illesztőprogram fül > itt meg látod, hogy milyen driver verzió.
Acer támogatói weboldalán keress rá a laptop modellszámára (alján a matricáról) és keress Wireless driver-t:
Ha telefonra letöltöd, akkor USB kábelen elérheted a fájlokat a laptopról.
Kicsomagolod, és a telepítőt jobbegérgomb > Futtatás rendszergazdaként indítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!