Van korlátlan mobilinternet? Lehet laptop helyett mondjuk telefonra is használni egy USB-s bemenet és egy elefonhoz való vezeték kimenettel ami kapcsolódik a telefonhoz?
Ezt jól megkavartad. :D
Milyen telefonod van?
Ha pl androidos wifi-s, akkor van egy egyszerü mód.
Beleteszed telefonba a sim kártyát és wifi hotspotként megosztod. Vagy veszel egy mobil routert amibe a sim kártyát berakod és így használod telefonoddal meg laptopoddal egyszerre.
Esetleg a laptopodon csinálsz egy wifi hotspotot és a telefonnal rácsatlakozol.
De a te megooldásod is lehetséges.
A sim kártyát bele a telefonba és összekötöd laptoppal.
A netet pedig usb-n osztod meg.
TÍZSZER??????????
MIÉRT?
Milyen telefonod van?
S3 Android.
"De a te megooldásod is lehetséges.
A sim kártyát bele a telefonba és összekötöd laptoppal.
A netet pedig usb-n osztod meg."
Tehát a mobilnet adja a netet, de akkor miért tegyem a telefonba a sim-et? Ja, lehet, hogy telefonos mobilnetre gondoltál, bocs, bután írtam, ilyen izére gondoltam:
Össze köthetném a laptoppal de csak 1 bemenet van a telefonon, amibe menne a mobilnet, de meg kéne tudni hogyan tudom a mobilnetet a telefonra usb-n átvezetni, valamilyen konnektorral aminek az egyik vége egy telefon kimenet, a másik vége egy USB bemenet, fogalmam sincs, hogy van-e ilyen.
Mindegy, hogy mobiltelefonnal vagy modemmel használod, a mobil internet, az mobil internet.
Ha csak telefonnal akarsz netezni, akkor nem kell kütyü, elég a sim kártyát berakni a telefonba.
Ha pedig mobilról és laptoprol egyszerre akarsz netezni, akkor kell egy hotspotot csinálni telefonról, vagy mobil wifi kütyüről.
Azt általat linkelt ezköz, csak a mobiltelefont pótolja.
Korlátlan mobil internet nem tudom, hogy van e még Magyarországon. Régebben volt korlátlan opció plusz XE forintért.
Az igen, 2016 köszönöm, mennyi ígérgetés volt 2GB/seces csomagokról. xDD
Rájöttem, mit akart írni az egyik válaszoló, a mobilnetről áthehetem a sim-et a telefonba, ugyanannyi az ára.
Igen, csak az a bajom hogy sim re internet az elég béna és nincs is korlátlan.
A mobil internet is SIM kártyával megy.
Egy SIM kártya van bedugva a modembe, azt a sim kártyát bármibe bedughatod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!