El tudná valaki mondani mi értelme a 2 GB-s netnek?
Figyelt kérdés
HomeGateway csak 1 GB-s LAN részen.
EGy router ami kezel optikát esetleg vagy 10gb-t piszok drága.
Egy sfp modulos switch megint drága
CAT7 kábelek vagy optika megint drága
Egy 2,5 GB-s hálózati kártya is kb 40 ezer.
Mi értelme akkor? Otthoni felhasználás tekintvE?
2020. okt. 19. 21:50
11/19 anonim válasza:
"Utolsó te mit szívtál?"
Nem az a válaszadó vagyok, de te kevered a megabitet, és a megabyte-ot, ami tipikus amatőr hiba, és csak a hozzá nem értésedet erősíti.
12/19 anonim válasza:
két terra letöltve?
két teljes földgolyó, emberekkel, állatokkal meg minden?
Jason Momoából is kettő van rajta? az egyiket kérem :D
13/19 A kérdező kommentje:
nem keverem :D
1000 Mbites a netem és 100 mb/s-el töltök feltéve, ha az adathordozó tud írni annyival.
2020. okt. 19. 22:22
15/19 anonim válasza:
Azt, drága báttyám, hogy az MiB(MebiByte)/s, nem mb(MegaBit)/s.
16/19 anonim válasza:
Szóval te effektíve 900 megabittel töltesz egy ezres neten. Tulajdonképpen mi is a problémád?????
17/19 anonim válasza:
2GB..? Ez mobiladat keret..?
Inkább vegyél 10GB keretet.
18/19 Alex Fly válasza:
@15: akkor csak a pontosság kedvéért: a mb/s az millibit per másodperc...
19/19 anonim válasza:
Pl. az, hogy QoS-el lekorlátozom 1500-ra a számítógépeknek és okos-eszközöknek a sávszélességet, a maradékból adok 300-at a TV-knek, így nincs az, hogy mondjuk ketten kinyírják torrenttel a kapcsolatot, az IPTV meg elkezd szaggatni miatta. Azért 1800-at osztottam csak ki összességében a példában, mert így megoldódik a bufferbloat problémája is, bőségesen. És vegyük észre, hogy kicsit sem fáj a szívem, mert minden eszköz bőségesen kap sávszélességet. Ha ugyanezt egy 500-as vagy 1000-es nettel játszanám el, akkor azért kicsit fájna a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!