Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Explorer megy, Firefox nem?...

Explorer megy, Firefox nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmit nem hajlandó csinálni a Firefox,pedig csináltam már vírusellenőrzést(semmi),kitöröltem,újratelepítettem(semmi),régebbi verzióval is próbálkoztam(semmi).XP-sp3 van a gépen,és régebben még ment.

Csak az írjon aki tud és akakr is segíteni...

2010. aug. 8. 19:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Semmi sem segített.Végül úgy oldódott meg hogy letöröltem az Avast5 vírusírtót.Nem tudom miért csinálta,pedig előtte is az volt és rendesen működött.Sztem valamit fertőzöttnek érzékelt és nem engedte megnyitni.Most még ugyan nincs víruskeresőm,de van 1 tarcsiban (AVG9)majd meglátjuk mit csinál.
2010. aug. 9. 20:34
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem is előjött ez a gond,e gyszer csak léállt azóta semmi, próbáltam mindent amit leírtak de semmi, csak nálam a cpu 00, memória 2144K

mit tegyek?

a chromba már áthúztam a könyvjelzőket meg a jelszavakat, ha elveszne a firefoxban

2012. nov. 23. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a Mozilla Thunderbirdet dobtam ki a gépről, mert nem lehetett beállítani benne a Gmail-es postafiókokat. Egyszerűen engem nézett lúzernak, hogy rossz a postafiókok felhasználói neve vagy jelszava, nem volt az. Aztán: érvénytelen tanúsitvány a Thunderbirdben. Feladtam, lesöpörtem a gépemről.
2012. nov. 24. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!