Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Explorer megy, Firefox nem?...

Explorer megy, Firefox nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmit nem hajlandó csinálni a Firefox,pedig csináltam már vírusellenőrzést(semmi),kitöröltem,újratelepítettem(semmi),régebbi verzióval is próbálkoztam(semmi).XP-sp3 van a gépen,és régebben még ment.

Csak az írjon aki tud és akakr is segíteni...

2010. aug. 8. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Semmi hibaüzenet?

Feladatkezelőben folyamatok közt fut a firefox.exe, miután megpróbáltad elindítani?

Csak asztalról/start menüből próbáltad indítani, vagy próbáltad esetleg program files-ből egyből az exe-t is?

2010. aug. 8. 19:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Csak az asztalról próbáltam(semmi).

De a hibaüzenetekben ezt találtam:

Livemark service:feed processor received an invalid channel for http:/fxfeeeds.mozilla.com/hu/firefox

file///C:/Program%20 Files MOzilla %20 Firefox/components/ns Livevark Service

2010. aug. 8. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy nemmegy. S könnyen megoldható, ha már egyszer elindítottuk.

Próbáltad startmenüből a Mozilla Firefox (Csökkentett mód)-ot indítani? Akkor se reagál?

2010. aug. 8. 20:47
 4/13 A kérdező kommentje:
A program filesből sem indul.A stert menüből hogyan kell csökkentett módban indítani ?
2010. aug. 8. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Startmenü-->programok-->Mozilla Firefox-->Mozilla Firefox (Csökkentett mód)
2010. aug. 8. 21:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos csökkentett módban sem indul ((:
2010. aug. 8. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Miután megpróbáltad elindítani, légy-szíves nézd meg, hogy a feladatkezelőben a folyamatok közt van e firefox.exe.

Feladatkezelőt ctrl+alt+del kombóval hozhatod elő, s ott a folyamatok fülecske érdekel minket. Ha össze vissza ugrál a lista, rendezd "Prógramkód neve szerint", a könnyebb megtalálás érdekében.

2010. aug. 8. 21:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem,a feladatkezelőben az alkalmazásoknál azt írja hogy fut,a folyamatoknál a CPU ugrál a 00 és a 02 között,memória 36172K,és még mindig semmi..
2010. aug. 8. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Noh, szóval van egy javaslatom, viszont az azt eredményezi, hogy elveszik az összes személyes adatod a böngészőből. Gondolok itt pl az esetlegesen elmentett jelszavakra, könyvjelzőkre, előzményekre, satöbbi. Szóval ha van itt ezek közt számodra fontos adat, akkor ezeket egy erre szánt külön programmal le kéne először menteni. Ha van, akkor jelezd, ebben is próbálok segíteni.

Ha viszont nincs ilyen, akkor a következőt hajtsd végre:

Start-->futtatás-->beírod, hogy: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles

utána enter, és ha minden jól ment, akkor bejön egy intéző ablak, amiben egy olyan könyvtárat fogsz látni, amiben egy kódsor szerepel, ezt az egész kódsoros könyvtárat töröld. Ha megvolt, akkor gép restart, és telepítsd újra a firefoxot. Ezek után működnie kéne.

2010. aug. 8. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Valamelyik kiegészítő vagy bővitmény játssza az eszét. De lehet, hogy egy lementett könyvjelző okozza.
2010. aug. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!