Mi lehet a baja feedbro kiegészítőnek Firefoxban? több lenn
Figyelt kérdés
1-2 hete használom ezt a kiegészítőt, először működött tökéletesen meg minden, de az 50. feedtől már nem frissít, most kb 70 feed-em van, tehát a fennmaradó 20 egyáltalán nem frissül.
Megnéztem jobban beállításokban, és az 50. feedtől mindegyiknek az állapota "Broken", míg az első 50 "OK" állapotban van. Tehát nem müködik, ezért nem updateli. Kitöröltem egyet, aztán létrehoztam újból, ugyanazzal a feed linkkel, az állapot OK volt, tehát jó. Kiléptem belőle, visszaléptem, és ezután az állapota ismét Broken lett. Ez azt jelenti hogy ez a limit, a feedbro csak 50 feedet tud updatelni egyszerre? vagy valami beállítási hiba? vagy valami más?
2020. okt. 5. 20:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!