Ha firefoxban az kiegészítővel letiltok egy reklámot vagy hasonlót akkor az csak annyit csinál, hogy nem jeleníti meg a böngészőben? A webszerver ugye erről nem értesül?
Az ATW felső reklámkeretét szeretném letiltani, hogy nagyobb felületen nézhessem a weboldalt.
Mivel van ott tárhelyem ezért nem szeretném, hogy törölnének mert nem engedélyezem a reklámot.
Mert lényegében csak saját megjelenítésemben tiltom, másoknak elérhető (úgyértem nem a weboldalon játszom ki a reklámkeretet)
tehát ekkor elvileg nem kellene lenni semmi problémának.
Ha jól gondolom akkor kérlek erősítsétek meg, hogy nincs mitől tartani.
Szerintem a reklámkeret marad, csak üres lesz. De nem ismerem a programot, nem használtam. Viszont nem igazán tudok olyanról, ami átírná a HTML kódot. Márpedig a keretek elhelyezkedése abban van leírva.
Javítson ki valaki, ha tévedek.
Nyugodtan használhatod, nálam az megy és semmi féle reklám nem eged be.
Az Adblock Plus csak blokkolja a reklámot és a Javascripteket, A HTML, PHP kódhoz nem nyúl hozzá.
oké, köszi (aki azt írta, hogy a keret marad csak a reklám tünik el az téved mert eleve a reklámkeretet blokkolja.)
www.atw.hu/reklam.php?*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!