Mit érdemes tudni a mobil internetről?
Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, remélem kifejtett, bő válaszok érkeznek.
1. Melyik szolgáltatótól érdemes mobilnetet rendelni és miért?
2. Mi az, ami korlátozva van szemben a modemes internettel?
3. Igaz az, hogy keveset, vagy egyáltalán nem lehet letölteni? Mi számít letöltésnek?
4. Ha korlátlan adatforgalmú a net, akkor tényleg nincsenek korlátok?
5. Miért számlázhatnak ki többet?
6. Mire érdemes még odafigyelnem? Mit kell tudnom a használatáról?
Sajnos amatőr vagyok a témában, ezért kérem a segítségeteket. Köszönöm.
1. én t-mobile-nál vagyok
2. az adatforgalom pl. nekem 3Gb-os van számolja a le- és feltöltést. ha egy hónapban elfogy a 3Gb akkor belassul a net, de még attól lehet MSN, e-mail nézés.
3. De lehet letölteni csak nem 20GB-os filmeket.(nekem pl a sebességem max 7.2Mb/s (a mesében) )
4. ezt már megválaszoltad :D
5. mert túlléped a szerződésben leírtakat, de manapság ez már nem jellemző (nézd a 2.-t)
6. a sebessége nagyban függ a térerőtől, már manapság a legtöbbhelyen lehet szélessávút fogni, de pl a hegyekben ahol kis faluban vagy nagyon lassú egy nagyvárosi lefedettséggel szemben.
megfelel a válaszom?
Igen, megfelel a válaszod, köszönöm szépen. Na és, ha nincs túlforgalmazási díj (ezt olvastam a vodafone-nál és a t-mobile-nál is) akkor semmiképpen nem kaphatok hónap végén olyan számlát, amit fejre állva sem tudok kifizetni?
Ettől félek a legjobban.
Remek.
Nagyon köszönöm a rám szánt időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!