A 30720/3072Kbps vagy a 2000 Mbit/s internet a gyorsabb?
Figyelt kérdés
Két szolgáltatót találtam, ezek a legdrágább internetjeik, csak nem tudom összehasonlítani a kettőt. Segítsetek légyszíves.2020. szept. 18. 16:54
1/6 anonim 

válasza:

Ha a letöltést nézzük (első szám), akkor az A szolgáltató kb. 30 Mbit/s-es, a B szolgáltató pedig 2000 Mbit/s. Az A feltöltése 3 Mbit/s, a B-é szintén 2000. Tehát a B a gyorsabb.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. szept. 18. 16:58
4/6 anonim 

válasza:

5/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy most van egy 8192/512Kbps netem. A szolgáltató felajánlotta, hogy megháromszorozza a sebességet, ugyanannyi előfizetésért mint most, csak írjak alá 1 év hűséget.
Mint kiderült hozza Telekom az internetet a mi utcánkba is /a falu 2 utcájában már képült/ november végéig és az ő legnagyobb csomagjuk ez a 2000 Mbit/s. De van kisebb is, de még a legkisebb is gyorsabb náluk mint a mostani szolgáltatónál.
2020. szept. 18. 17:28
6/6 anonim 

válasza:

A T nem egy 2 gigabites kapcsolatot ad, hanem 2x 1 gigabitet, tehát 1 eszközzel nem tudod használni ezt a sebességet.
Jobban jársz a Digivel, ha elérhető az utcátokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!