Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik Net számomra a megfelelő?

Melyik Net számomra a megfelelő?

Figyelt kérdés

Most szeretném lecserélni a Pannon netemet,illetve már Telenor Netemet és nem nagyon értek a leírt paraméterekhez (Sebesség:80/25 Mbit/s,garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/s).

Én csak annyit tudok, hogy a Telenornál ha letöltök egy filmet akkor már jön az sms, hogy lelassitották a netet,pedig korlátlan letöltéssel etettek be!Na én ilyet most nem szeretnék.Nem akarok órákat ülni a gép elött, hogy betöltsön egy oldalt,és néha letöltenék 1-2 filmet,utolagos "korlátozás" nélkül. Tu dvalaki tanácsot adni, hogy a Digi jó választás-e, vagy keressek valami más szolgáltatót?

2010. aug. 6. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van egy jó hálózatvédelemmel rendelkező vírusírtód, és lehetőleg nagyvároban, panelben laksz, ahova már bekötötték a digi netet, akkor ez a legjobb választás. A letöltés pedig valóban korlátlan (legalábbis még havi 1TB-nál sem lassítottak be), és még sokba se kerül.
2010. aug. 6. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Vidéken, Bicskén lakom! A pannon net mikor pörgött rendesen, akkor a mért sebesség 1500kb/s körül mozgott. Ha egy filmet töltöttem torrent oldalról, az max.130-cal jött,(ez nagyon ritkán volt) de volt olyan is, hogy csak 10-zel!!!! Most a diginek valamelyik csomagján gondolkodom. A havi 3500 ft-os mennyire használható????
2010. aug. 6. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Bicskén ha jól tudom nincs Digi tehát T-Homet köttess be.

Viszonylag olcsó és jó.

2010. aug. 7. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgymeg jól használható de ha a szomszédoknak is digi netje van akkor nagyon be fog lassulni.
2010. aug. 7. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!