26 mb/s jó ?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 14:58
1/10 anonim 

válasza:

Attól függ. Netsebességnek elmegy, HDD sebességnek igen karcsú.
2/10 A kérdező kommentje:
Net
2020. szept. 15. 15:06
3/10 anonim 

válasza:

Szia!
Én azt mondom, hogy net sebességnek nem rossz.
5/10 anonim 

válasza:

7/10 A kérdező kommentje:
#4 65böl , de most jelenleg 56 van #6 nem tudom melyiknek a rövidítése az Mb/s , én ehez hülye vagyok
2020. szept. 15. 16:08
8/10 anonim 

válasza:

MB --> MegaByte
Mb --> MegaBit
Nagyon nem mindegy, mert teljesen más mennyiséget jelent.
A 26 Mb/s letöltés egyébként nagyon lassú a mai elérhető széles sávú internetekhez képest.
Persze ahol ilyen noname szolgáltatók vannak (vagyis uralják a környéket), ott a monopólium helyzet miatt nagyon nem tudsz mit tenni.
Ennél már a mobilnetek is gyorsabbak.
9/10 anonim 

válasza:

Elmegy, igazából szerintem otthonra több mint elég.
Nekem jelenleg 110mb/s a letöltés, de csakis SSD-re. De ez már az a kategória ami csak azért van, mert úgy voltam vele, ha már van optika akkor miért ne legyen 1gb/1gb-es netem.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem 1 hónapja még 15/2 Mbps xDSL netem volt, semmi se változott azóta (évek óta) a környéken, de mostanra feltornázódott 95/25-re. Pest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!