1st torrent használok, irnátok a feltöltéssel kapcs?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudok feltölteni. beállitottam (limewire-t használok)h letöltés után feltöltés és nem töltödik fel semmi. ha meg amugy szeretnék feltölteni akkor a 2ndben kellenne, de ott ne értem mi az a "seed"
nagyon megköszönném ha vki segítene!
2010. aug. 6. 16:45
1/5 anonim válasza:
Ott kezdődik a gond, hogy limwiret használsz. Mindenek előtt egy rendes torrent klisnere van szükséged. Telepítsd az utorrentet innen: *****
Hagyj mindent alapbeállításon, abból baj nem lehet.
Itt találsz segédleteket screenshotokkal (remélem, reg nélkül is elérhető): [link]
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 A kérdező kommentje:
feltettem a utorrentet. más is ajánlotta. köszönöm. akkor elvileg ha utorrentel letöltök vmit, akkor hagyam lejönni és kész és nem is kell mást tennem?
2010. aug. 6. 17:22
3/5 anonim válasza:
Letöltés után bent hagyod a kliensben, és automatikusan visszatölti.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. aug. 6. 20:42
5/5 A kérdező kommentje:
neked is lassan tölt benne? alig akar lejönni a film:S
a limewire-ben 280al töltöttem itt meg 10el:S:S
2010. aug. 7. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!