Torrent feltöltéssel baj van vki? (lentebb)
Figyelt kérdés
A baj ottvan hogy amikor egy torrentoldalra töltenék fel (nemnevezném meg) akkor kiírja h az elkészitett .torretn fájlt töltsem a utorrentembe és ugy visszaseedeli az oldalra.Igen ám én ezt megis csináltam mintha tölteném lefele és Peerekhez teszi nem a Seedelőkhöz. HOgy kell ugy feltenni a torrentet h a seedhez tegye, ezáltal tudják szedni tőlem.2009. aug. 15. 21:57
1/3 anonim válasza:
Nemteljesen értem amit irtál :D
Ha egy torrentet leszedtél és megosztáson van akkor automatikusan seedel:D
De ha nem tölti fel az azér van mert nincsenek letöltök azaz nincs kinek feltölteni .
2/3 anonim válasza:
Amikor berakod utorrentbe a torrentet, amit elötte csináltál, akkor a mentés helyének azt a helyet add meg, ahol a cucc van, amiből a torrentet csináltad. (Tehát mintha "rá akarnád tölteni" a már meglevő cuccodra) Ilyenkor automatikusan leellenőrzi a kliens hogy ugyan az van meg neked, mint amit a torrentfájlal letöltesz majd. Hasheli, és a végén kiírja hogy seedelés, aztán up!
3/3 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a gyors válaszokat :)
2009. aug. 15. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!