Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-on egy hónapban csak...

Ncore-on egy hónapban csak egy meghívó küldhető, akkor is ha van arra lehetőség hogy többet küldjek?

Figyelt kérdés

Prémium 2 hetet vásároltam, hogy meghívjak valakit.

Azután hogy beregisztrált még mindig tudok meghívót igényelni és kéri az új meghívott email címét.

Felette ott van hogy "Adott hónapban csak egy meghívő küldhető."

A vírushelyzet miatt több meghívó igénylése is szabad lett vagy ez a prémium tagság egyik tulajdonsága?

2020. szept. 9. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem csak 1 küldhető. Amikor vettem prémiumot, direkt a meghívásért, 5 embert hívtam meg kapásból. Ennyire volt elég pontom. Prémiumnál az az engedmény, hogy 1000 pontért tudsz küldeni meghívót.
2020. szept. 9. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Az egy hónapban egy meghívó az igénylésre vonatkozik. Ha neked volt régről, azt elküldted, utána igényeltél egyet, most azt is elküldheted.
2020. szept. 9. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Kieg: Lehet, hogy prémiumra nem is vonatkozik. Én elite rang miatt hívhatok meg, nincs prémiumom.
2020. szept. 9. 10:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Most olvasom, hogy a vásárlásnál a felsoroltak között ott van az is: "Nincs korlátozás az oldal használatánál". Akkor lehet hogy ez működik. És most csak 100 pont-ért lehet küldeni.
2020. szept. 9. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, prémiumra nem vonatkozik:)
2020. szept. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!