Szerintetek is elrontja a gyakorikérdéseket az, hogy sok a rosszindulatú, kötekedő hozzászólás, válasz?
#9 az sem egy rossz módszer, de akkor jellemzően az esetleges jobb válaszok elsikkadhatnak egy korábban érkezett viszonylag jó válasz mögött.
Ott van a válasz az elején, pontozzuk azt, nem is kell továbbolvasni.
Ezért különösen zavató a youtube kommentfala, ahol előrekerülnek a sokak által felpontozott válasz, akkor is ha józan ésszel nem tudsz vele egyetérteni.
De, valóban elrontja, viszont ahogy fentebb már írták, sok a buta/arrogáns kérdező is, akik sokszor bugyután, értelmezhetetlenül fogalmaznak.
Minden esetre én ennél sokkal nagyon problémának tartom a jelenlegi pontozási rendszert. Rengeteg ember nem az alapján pontoz, hogy "hasznos volt-e a válasz", hanem aszerint, hogy "tetszett/nem tetszett", pedig ez itt nem a Facebook, sem az Instagram... a lepontozott válaszokat kevésbé olvassák el, pedig lehet, hogy a kérdés szempontjából a válasz hasznos volt. A mostani rendszer helyett én csupán egyetlen szavazó gombot tennék be "hasznos volt a válasz" néven és egy egyszerű számláló lenne a mostani %-os statisztika helyett, ami azt mutatná, hogy hány ember szerint volt hasznos a válasz, így nem lehetne "lepontozni", sem tetszés alapján "büntetni" a válaszolókat...
Megérkeztek a trollok :D szupppppeeeeeeer! Esküszöm hiányzotatok. Lécccci jelezzétek egy nagy piros karikás X-el a jelenléteteket, máskülönben nem hiszem el, hogy tényleg itt vagytok!!!!4!4!!négy! :D
Te nem Schmitt Pál unokája vagy véletlenül? Olyan ismerős vagy nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!