Azt mért nem veszik észre emberek Facebookon ha bejelölöm őket?
Figyelt kérdés
Nem fogadnak el de vissza sem utasítanak mert vissza tudom vonni a jelölést... tehát ebből arra következtetek hogy nem vesznek észre. Miért?2020. szept. 7. 22:19
1/3 anonim 

válasza:

Vagy csak ignorálnak, lehet nem akarnak vissza jelölni de bunkók sem akarnak lennei hogx elutasítanak.
2/3 anonim 

válasza:

Mert nem dobja csak fel egyszer, én is időnként tovább lépek rajtuk. volt hogy 5 ismerős jelölésem volt. Mobilról használom és nem tolja a szemembe, h figyi bejelöltek.
3/3 anonim 

válasza:

Nekem legalább 20 jelölésem van, amit nem fogadtam el, csak hagytam ott, ahol van. Azért, mert olyan illetőtől jött, akit nem akarok visszaigazolni, de nem is akarok később újra azzal foglalkozni, hogy megint bejelölt, így hagyom a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!