Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Benneteket is zaklat a faceboo...

Benneteket is zaklat a facebook hogy váltsatok új kinézetre?

Figyelt kérdés
Sőt, automatikusan át is vált elég gyakran, rendszeresen. Utána manuálisan kell visszaállítanom a régire. Kipróbáltam az újat, de nekem nem jött be. Egy összevisszaság az egész, semmit nem találok, nem látom át. Mért nem törődnek bele, hogy nekem a régi tetszik jobban és azt szeretném használni?
2020. szept. 6. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Te miért nem törődsz bele, hogy nem te döntesz? Mindenki meg fogja kapni az új kinézetet, utána megszűnik az opció a régire váltással. Kicsit tévedésben vagy a szerepekkel kapcsolatban, mert nem te mondod meg hogy mit csináljanak. Elviselheted és majd megszokod ahogy eddig az összes változással történt (csak jól esik pár hétig elégedetlenkedni, mert ki kellett mozdulni a komfortzónából és máshogy csinálni valamit mint a megszokott), vagy bármikor szabadon törölheted magad.
2020. szept. 6. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég tré az új kinézet az már egyszer biztos, de nincs mit tenni, ez van. Igaz elég ritkán vagyok fent a facebookon, arra használom, hogy belépek, megnézem írt-e valaki, meg felköszöntöm akinek épen születésnapja van, ennyire használom.
2020. szept. 6. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem zaklat, mert egyáltalán nem használom, a regi regisztrált fiókom is töröltem.
2020. szept. 6. 12:30
 4/12 Alex Fly ***** válasza:
0%

Még nem találkoztam vele.

De különösebben nem izgat. A GyK is dizájnt váltott...

2020. szept. 6. 12:59
 5/12 A kérdező kommentje:

"A GyK is dizájnt váltott..."

De GyK-n legalább figyelembe vették a felhasználói visszajelzéseket. Ez elején borzasztó volt. De javították a hibákat, így elég tűrhető.

2020. szept. 7. 08:20
 6/12 anonim ***** válasza:
A Facebook esetében hogy képzeled a 2 milliárd aktív felhasználó igényét kielégíteni? Mindig lesz olyan ami millióknak nem tetszik, más pedig sok milliónak tetszik.
2020. szept. 7. 14:44
 7/12 Alex Fly ***** válasza:
56%

@5: mert szerinted a Faszbúk fejlesztői idióták és nem veszik figyelembe a felhasználói igényeket és szokásokat...

Elhiheted, hogy pontosan tudják, mit és mire használják a felhasznáók, mint ahogyan azt is, hogy nekik mi a céljuk és ennek megfelelően alakítják a felületet is.

2020. szept. 7. 14:57
 8/12 A kérdező kommentje:

"@5: mert szerinted a Faszbúk fejlesztői idióták és nem veszik figyelembe a felhasználói igényeket és szokásokat..."

Szerintem igen, mert vagy nyolcszor feltették már a kérdést, hogy miért akarok a régi felületre visszaváltani. És ezután is meg fogják kérdezni. Nem hiszem, hogy technikailag kivitelezhetetlen lenne, hogy akitől már megkérdezték, azt megjegyezze a rendszer és ne ugorjon fel újra és újra ugyanaz a kérdés.

A másik, hogy mért kell az emberre folyamatosan ráerőszakolni az új kinézetet?! Egyszer álljon át, rendben. És ha én visszaállítom, akkor legyen ott egy figyelmeztetés, hogy a régi kinézet X idő múlva meg fog szűnni. Ezt tudomásul veszem. Nem ezzel van a bajom. Amit úgy látom egyes válaszolók nem értettek meg.

2020. szept. 7. 16:43
 9/12 Alex Fly ***** válasza:
56%
Gondolom azzal senkinek semmi problémája nem lenne, ha egyik pillanatról a másikra megváltozott volna a kinézet és nem szólnak róla előre...
2020. szept. 8. 06:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezek szerint én fogalmazok ennyire érthetetlenül, hogy még mindig nem világos a lényeg...

Ha előre szólnak EGYSZER, maximum kétszer felugrik egy ablak, leokézom, vagy bejelentkezéskor mondjuk ott lenne egy felirat, azzal semmi bajom.

2020. szept. 8. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!