Benneteket is zaklat a facebook hogy váltsatok új kinézetre?

Még nem találkoztam vele.
De különösebben nem izgat. A GyK is dizájnt váltott...
"A GyK is dizájnt váltott..."
De GyK-n legalább figyelembe vették a felhasználói visszajelzéseket. Ez elején borzasztó volt. De javították a hibákat, így elég tűrhető.

@5: mert szerinted a Faszbúk fejlesztői idióták és nem veszik figyelembe a felhasználói igényeket és szokásokat...
Elhiheted, hogy pontosan tudják, mit és mire használják a felhasznáók, mint ahogyan azt is, hogy nekik mi a céljuk és ennek megfelelően alakítják a felületet is.
"@5: mert szerinted a Faszbúk fejlesztői idióták és nem veszik figyelembe a felhasználói igényeket és szokásokat..."
Szerintem igen, mert vagy nyolcszor feltették már a kérdést, hogy miért akarok a régi felületre visszaváltani. És ezután is meg fogják kérdezni. Nem hiszem, hogy technikailag kivitelezhetetlen lenne, hogy akitől már megkérdezték, azt megjegyezze a rendszer és ne ugorjon fel újra és újra ugyanaz a kérdés.
A másik, hogy mért kell az emberre folyamatosan ráerőszakolni az új kinézetet?! Egyszer álljon át, rendben. És ha én visszaállítom, akkor legyen ott egy figyelmeztetés, hogy a régi kinézet X idő múlva meg fog szűnni. Ezt tudomásul veszem. Nem ezzel van a bajom. Amit úgy látom egyes válaszolók nem értettek meg.

Ezek szerint én fogalmazok ennyire érthetetlenül, hogy még mindig nem világos a lényeg...
Ha előre szólnak EGYSZER, maximum kétszer felugrik egy ablak, leokézom, vagy bejelentkezéskor mondjuk ott lenne egy felirat, azzal semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!