Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mást is sokadszorra tilt le 3...

Mást is sokadszorra tilt le 3 napra a Facebook, és fogalma sincsen, miért?

Figyelt kérdés
Ezzel a helyzettel lehet valamit kezdeni?
2020. szept. 5. 00:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindent nem tehetsz, vagy kivárod, vagy:

"Ha úgy véled, hogy a fiókod tévedésből került letiltásra, ezen az űrlapon kérhetsz ellenőrzést:

[link] "

[link]

vagy otthagyod azt a vackot.

2020. szept. 5. 01:35
 2/12 anonim ***** válasza:
15%

kerülni kéne messengeren is a meztelen és szabály szegő képeket és nem lesz gond.

engem soha nem tiltott még egy percre sem 10 év alatt.

2020. szept. 5. 01:55
 3/12 anonim ***** válasza:
26%

valamit csináltál.

gondold végig!

2020. szept. 5. 02:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem sose tiltottak. A messengeren lévő meztelenkedésnek nincs semmi köze ehhez. Én is kaptam már ilyeneket és videón is ment ilyen.
2020. szept. 5. 02:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább azt gyanítom, hogy bekajáltál valami vírust és a vírus olyan üzeneteket küld másoknak, illetve kommenteket írogat vagy posztolgat, amiről nem is tudsz......
2020. szept. 5. 02:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy tiltott le egy hónapon belül másodszor, hogy csak egy napja oldotta fel. Elvileg szexuális tartalmat osztottam meg, de még csak privatban sem tettem ilyet. Főleg, hogy masodszor még időm se lett volna rá. Most épp a harmadik tart, és ismerősömmel is ugyanúgy csinálják, dettó nem érti.
2020. szept. 5. 03:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként korábban engem se tiltottak soha.
2020. szept. 5. 03:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem fogalmaztam vilagosan, a komment/lájk/chat funkciókat nem tudom használni, tehát szemlélődni még igen.
2020. szept. 5. 03:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csináltál semmit tényleg akkor vírus van a háttérbe, ami viszont csinált.
2020. szept. 5. 03:52
 10/12 anonim ***** válasza:
A Facebook az utóbbi években random tiltogat embereket mindenféle ok nélkül. Ennek eshettél áldozatul.
2020. szept. 5. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!