Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám ezt kijátszani...

Hogyan tudnám ezt kijátszani ? Használok egy weboldalt letöltésre , letöltés után feldob egy számlálót ami jelzi , hogy a következő letöltésig 10 percet várakoznom kell.És a Számláló 10-től elkezd visszafelé számolni

Figyelt kérdés

Szóval letelik a 10 perc és már tölthetem is valóban a következő file-t.

A kérdésem az lenne , hogy nem e lehetne ezt a számlálót valahogy kijátszani ? Próbáltam már azt , hogy átállítom a telefonon a dátumot de nem működött.

Pórbáltam 2 különböző böngészőből nem működött ugyanúgy ment a számláló.

Viszont ha kettő különböző eszközt használok akkor működik akkor egyszerre letölt 2 filet.

Szóval a kérdésem az , hogy a számlálót ki lehet e valahogy játszani , vagy pedig azt , hogy

2020. szept. 3. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Ha dinamikusan oszt IP-t a szolgáltatód akkor a routered ki-bekakopcsálásával valószínű.
2020. szept. 3. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik oldalról van szó?
2020. szept. 3. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Ip cim csere sem oldotta meg a problemat , telefonrol probaltam mobilnetrol es nem mukodott
2020. szept. 3. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyik oldalról van szó? Vannak olyan oldalak, alkalmazások, amelyekkel letöltheted az ilyen oldalakról a tartalmat prémium és várakozási idő nélkül, de olyan oldal is van, amiért 1 napig tölhetsz egy csomó helyről $1.5-ért. :)
2020. szept. 3. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!