Facebookról hogyan tudom 1 albumban az összes feltöltött képeket leszedni egyszerre és nem egyesével? 700 darab képről lenne szó és nem fogom 1-esével
Tudsz csinálni mentést róla:
#5: A saját album letöltésére a Facebook is lehetőséget nyújt:
#6: Az említett bővítmény ugyanaz, mint a #4-es hozzászólásomban szereplő Greasemonkey/Tampermonkey-változat - ugyanaz a készítője.
Leírtam több módszert is:
* #1-es hozzászólásomban a teljes profilod mentéséről
* #4-es hozzászólásomban egy GreaseMonkeyhez/Tampermonkeyhez készült, bármilyen (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Ask.fm, Weibo) album letöltéséhez alkalmas szkriptet, aminek az oldaláról elérhető a Google Chrome bővítményes változata ( [link] )
* #7-es hozzászólásomban belinkeltem egy leírást, ahol képernyőképekkel tarkítva elmagyarázzák, hogyan lehet egy saját albumodat lementeni (megnyitod az albumot, majd az album jobb sarkában a fogaskerék ikonra kattintva, a megjelenő helyi menüből kiválasztod az Album letöltése menüpontot) a Facebookon keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!