Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megtudom ezt valahogy oldani?

Megtudom ezt valahogy oldani?

Figyelt kérdés

Van egy olyan érzésem, hogy nem, de azért úgy gondoltam megkérdezem, hátha.......

Szóval, felfüggesztettem a facebook profilomat, mert elküldtem valakinek egy levelet, melyet utána megbántam, és nem szerettem volna, ha elolvassa. Nem vagyunk ismerősök, csak bejelöltem. Így ellenőriztem, hogy miután felfüggesztettem a profilom, nem látja a levelet. Viszont most valamit nagyon meg kellene néznem ezen a profilon, de félek, hogy esetleg az illető is pont akkor lesz fenn, és így meglátja a levelem.Van valami trükk, amivel ezt kivédhetem?

2020. aug. 30. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Ki tudod törölni az üzenetet
2020. aug. 30. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, magamnál, de nála ugyan úgy megmarad, szerintem.
2020. aug. 30. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Amikor elküldted neki - megjelent nála az "üzenetküldési engedélykérdések"-nél.

A jelölésed viszont eltűnt, hiszen deaktivált lett a profilod.

Valószínű azért nem olvasta el, mert nem vette észre. Vagy az is lehet mivel Te voltál deaktivált, nem jelezte vissza elküldöttnek/olvasottnak.

2020. szept. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!