LAN kabellel megtudom oldani?
Figyelt kérdés
az asztali szamitogepemben nincs cd meghajto. laptopomban van cd meghajto de nekem az asztali gepre kellene feltelepitenem amit akarok.
esetleg ha lan kabelen keresztul a laptop cd meghajtorol az asztali gepemre telepitem?
lehetseges?
2016. dec. 17. 23:16
1/2 anonim válasza:
Otthoni csoportal ment nekem. Megosztod a meghajtót, és már a gépről telepítgethetsz is ;)
2/2 anonim válasza:
Lehetséges, sőt kábel nélkül Wifi-n is lehetséges megoldani, bár lassabb. Viszont érdekes, hogy előbb eszedbe jutott, mint egy pendrive. Jó lehet védett a lemez, nade azért azon túl vagyunk már, hogy ez korlátot okozzon O:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!