Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DIGI FTTH 1000 csak 110/110mbp...

DIGI FTTH 1000 csak 110/110mbps-t er el speedtest neten?

Figyelt kérdés
A garantalat letoltesi sebesseg meg 200mbps. Windowsban a kapcsolat tulajdonsagoknal a "Link speed" mezo 1000/1000-et mutat, akkor ugye nem lehet az UTP kabel a ludas? (Azon is irja, hogy gigabites) Fel fogon hivni az ugyfelszolgalatot, csak elotte szeretnem csekkolni, hogy tenyleg nem nalam van a hiba.
2020. aug. 29. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 portos végberendezésed van, az eszköz GE portjába van dugva? Csak és kizárólag azon megy át a gigabit (a 4 portosnak minden portján átmegy). Közvetlenül a végberendezésbe megy a kábel? Ha nem, dugd be közvetlen, mert a routered, switched is lehet a szűk keresztmetszet.
2020. aug. 29. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
4 portos Huawei routert adtak, abbol kozvetlenul a gephez van kotve.
2020. aug. 29. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy másik géppel, másik kábellel, pl ha van laptopod, dugd be és mérj azzal is. Ha úgy se megy, akkor 1272, a vezetékesről és Digi Mobillal ingyenes.
2020. aug. 29. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Lecsekkoltam a portot, a 4-bol 1 gigabites, eddig is azt hasznaltam. Kiprobaltam a routerhez adott kabellel is, ugyanaz a jelenseg, kiprobalom laptoppal, ha ugysem megy, marad az 1271. :)
2020. aug. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!