Hogyan lehetne megbundázni hogy megtarthassam a régi Fb felületet?
Nekem sem tetszik, hogy ezt a lebutított, mobilról lenyúlt felületet húzták rá az egyébként egész jól bevált asztali üzemmódra, de ettől még nem kell diktátorozni, meg hasonló hangzatos, de demagóg hasonlaatokhoz folyamodni.
Egy online szolgáltatásnál mindig fennáll annak a veszélye, hogy olyan változtatásokat eszközölnek, ami nem tetszik. Aztán ha sokaknak nem tetszik, akkor belebuknak. Láttunk már rá példát.
"1. Igen igazad van én is rühellem de a messenger része miatt kell a kapcsolattartáshoz."
Van alternatíva, de itt most nem reklámoznék.
Provátban szívesen elmondom, melyik mivel jobb a másiknál
Nekem is bedobta ezt a "szuper újítást".
És nekem sem tetszik, akár mennyire is dicsőítik, hogy praktikusabb látványosabb bla-bla-bla. :(
És mondd csak, kérdező, miért kellene figyelembe vennie az óhajodat?
Egyelőre még a Faszbúk az, amely megengedi, hogy minden térítés nélkül használd a rendszerét és nem te kötöttél vele szerződést egy, a te igényeid szerint fejlesztett rendszer elkészítésére.
Egy hírportáltól sem várhatod el, hogy csak a neked szimpatikus eseményekről tudósítson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!