Google értékeléseknél hogy tudok új értékelést adni egy helynek amit már értékeltem 3 éve?
Figyelt kérdés
Most más szempontból akarok értékelni, új véleményem van és csak a 3 évvel ezelőttit engedi módosítani.2020. aug. 14. 07:31
1/2 anonim válasza:
Szia!
Miért nem módosítod a régit?
2/2 A kérdező kommentje:
Mert az három éve történt és jobb értékelést adtam mint amit most szeretnék egy teljesen más témában. Szerintem annak is meg kéne maradnia mert az akkori értékelésem tárgya nem tudom hogy változott-e, viszont ha csak kiegészítem akkor azt hiszik, hogy azt az értékelést is most adtam. Úgy emlékszem, hogy régen lehetett több értékelést adni.
2020. aug. 14. 08:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!