Ilyen csaló oldalak ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Szóval haverom kapott ilyen spam emailt amiben egy társkereső oldalt reklámoztak neki. Felkereste az oldalt és regisztrált. Meg kellet adni a bankkártya adatait is, miután ez megtörtént levontak egy nagyobb összeget a bankkártyájáról kb. 200.000.-et. Gondolom annak a pénznek már lőttek ugye? Amúgy nem tudom, hogy csinálhatott ilyen hülyeséget, szerintem a szokottnál is jobban be volt állva vagy nem tudom.:D2020. aug. 20. 11:23
1/4 anonim válasza:
Igen, valószínleg annak már lőttek. Nem is értem, hogy miért adja meg bárki olyan helyen a valós bankártya adatait ami számára ismeretlen.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de... itt nem a csalok ellen kell tenni barmit is, hanem a hulyeseg ellen. De mielobb.
3/4 anonim válasza:
a legjobb az lesz ha a következő hónapban automatikusan vonják az összeget megint és a lemondási procedúra szép hosszú bonyolult...
alapból a kártyás fizetést limitálni kell, nem szabad ekkora összegen hagyni és nem megadni mindenhol
és mint írták, a hülyeség ellen kell tenni valamit első körben
4/4 anonim válasza:
Most csak fikázni fogok:
miért nincs értelmes limit a kártyán?
miért nem virtuális kártyával vásárol, amiről később nem lehet tetszés szerint levonogatni?
a tudatos internetezést meg sem említem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!