Facebook?
"A nyílt szexuális ábrázoló tartalmak Facebookon
történő megosztásával ..."
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mai nap folyamán reggel kaptam, ezt a szép üzenetet a Facebooktól, úgy hogy semmilyen formában nem osztottam meg semmilyen ehhez hasonló tartalmát/ tartalmakat. 72 órára ki lettem zárva a messengerből, posztolásból, és ismerősök jelöléséből. Soha nem volt ehhez hasonló problémám.. Illetve semmilyen tartalmat nem osztom meg ami bármihez is köze lenne.
Jó van egy spargas képem ami már több éves, és kint van kicsit a seggem de ennyi. Szerintem ezzel nem sértettem meg semmit sem, és sokkal durvább dolgok vannak itt fent fb.
Ha bárki tudja mi lehet a probléma, és vagy történt vele hasonló annak a *NORMÁLIS* válaszát nagyon, de nagyon megköszönném. Illetve, hogy mit tudok ez ellen tenni. (Írtam a probléma menüben is de nem kaptam még választ.)
A facebook akár a youtube: lehetsz náci, ha nem mondod ki hogy náci vagy. Erősen utalni szabad :D
2020. aug. 16. 17:33
12/20 anonim válasza:
Megnéztem. [link] Az ehhez tartozó ID nincs tiltva. Szép próbálkozás lejáratni másokat. További szép estét.
2020. aug. 17. 01:30
13/20 anonim válasza:
Nézni tudsz, olvasni nem:
"72 órára ki lettem zárva a messengerből, posztolásból, és ismerősök jelöléséből."
Sehol sem írta, hogy letiltották.
2020. aug. 17. 01:32
14/20 anonim válasza:
"Rajtad kívül én is, valamint a 10 éves lányom is. XDXDXD"
A 10 éves lányod nem is lehet fent.
2020. aug. 17. 01:36
15/20 anonim válasza:
"Sehol sem írta, hogy letiltották."
Az adatbázisba néztem haver. ;)
2020. aug. 17. 01:37
16/20 anonim válasza:
MOndjuk érdekes, fb moderator vagy iylesmi van köztünk lényegteln de le is jarhatott azóta neki a kérdés si 2 napos lassan.
2020. aug. 17. 01:39
17/20 anonim válasza:
Nem vagyok moderátor. Szerver oldali fejlesztő vagyok. Nincsen semmilyen probléma a Facebooknál. Nincsen olyan hiba, hogy "véletlenül" mennek a felfüggesztések és a tiltások. A kérdéseket, meg ugyanazok az emberek írogatják ide ki. Ha ilyen jellegű hiba lenne arról tudnátok, illetve 24 órán belül javítva lenne.
2020. aug. 17. 01:41
18/20 anonim válasza:
Jó hát annyira én nem értek hozzá, de amúgy nem tudom ezzel miként lehetett volna bárkit lejáratni. Nem mentem bele az albumába, de az a spárgázós kép mai világban már nem annyira példátlan és kirívó, sokan sokkal többet emgmutatnak.
2020. aug. 17. 01:44
19/20 anonim válasza:
Ha megnézzük itt a kérdéseket és a rá érkező válaszokat akkor kb 10 ember lett kitiltva. :). Hányan használják még Magyarországon a Facebook-ot? Milliós szám. Tök érdekes, hogy csak Ti lettetek. Nem igaz? Talán elkéne gondolkozni, hogy mit csináltatok. (Aki valóban kapott felfüggesztést). Ok nélkül nincs! A felhasználási feltételeket be kell tartani. Amúgy meg nem kötelező használni!
2020. aug. 17. 01:44
20/20 anonim válasza:
Én ismét ki lettem tiltva. Aug közepén is, és ma reggel kapom az üzenetet, hogy tiltva vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!