Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook? "A nyílt szexuális...

Facebook? "A nyílt szexuális ábrázoló tartalmak Facebookon történő megosztásával ..."

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mai nap folyamán reggel kaptam, ezt a szép üzenetet a Facebooktól, úgy hogy semmilyen formában nem osztottam meg semmilyen ehhez hasonló tartalmát/ tartalmakat. 72 órára ki lettem zárva a messengerből, posztolásból, és ismerősök jelöléséből. Soha nem volt ehhez hasonló problémám.. Illetve semmilyen tartalmat nem osztom meg ami bármihez is köze lenne.

Fbn: [link]

Jó van egy spargas képem ami már több éves, és kint van kicsit a seggem de ennyi. Szerintem ezzel nem sértettem meg semmit sem, és sokkal durvább dolgok vannak itt fent fb.

Ha bárki tudja mi lehet a probléma, és vagy történt vele hasonló annak a *NORMÁLIS* válaszát nagyon, de nagyon megköszönném. Illetve, hogy mit tudok ez ellen tenni. (Írtam a probléma menüben is de nem kaptam még választ.)

2020. aug. 15. 21:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
73%
A facebook akár a youtube: lehetsz náci, ha nem mondod ki hogy náci vagy. Erősen utalni szabad :D
2020. aug. 16. 17:33
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Megnéztem. [link] Az ehhez tartozó ID nincs tiltva. Szép próbálkozás lejáratni másokat. További szép estét.
2020. aug. 17. 01:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézni tudsz, olvasni nem:

"72 órára ki lettem zárva a messengerből, posztolásból, és ismerősök jelöléséből."

Sehol sem írta, hogy letiltották.

2020. aug. 17. 01:32
 14/20 anonim ***** válasza:
28%

"Rajtad kívül én is, valamint a 10 éves lányom is. XDXDXD"

A 10 éves lányod nem is lehet fent.

2020. aug. 17. 01:36
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Sehol sem írta, hogy letiltották."

Az adatbázisba néztem haver. ;)

2020. aug. 17. 01:37
 16/20 anonim ***** válasza:
MOndjuk érdekes, fb moderator vagy iylesmi van köztünk lényegteln de le is jarhatott azóta neki a kérdés si 2 napos lassan.
2020. aug. 17. 01:39
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagyok moderátor. Szerver oldali fejlesztő vagyok. Nincsen semmilyen probléma a Facebooknál. Nincsen olyan hiba, hogy "véletlenül" mennek a felfüggesztések és a tiltások. A kérdéseket, meg ugyanazok az emberek írogatják ide ki. Ha ilyen jellegű hiba lenne arról tudnátok, illetve 24 órán belül javítva lenne.
2020. aug. 17. 01:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Jó hát annyira én nem értek hozzá, de amúgy nem tudom ezzel miként lehetett volna bárkit lejáratni. Nem mentem bele az albumába, de az a spárgázós kép mai világban már nem annyira példátlan és kirívó, sokan sokkal többet emgmutatnak.
2020. aug. 17. 01:44
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha megnézzük itt a kérdéseket és a rá érkező válaszokat akkor kb 10 ember lett kitiltva. :). Hányan használják még Magyarországon a Facebook-ot? Milliós szám. Tök érdekes, hogy csak Ti lettetek. Nem igaz? Talán elkéne gondolkozni, hogy mit csináltatok. (Aki valóban kapott felfüggesztést). Ok nélkül nincs! A felhasználási feltételeket be kell tartani. Amúgy meg nem kötelező használni!
2020. aug. 17. 01:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Én ismét ki lettem tiltva. Aug közepén is, és ma reggel kapom az üzenetet, hogy tiltva vagyok.

Ez mi?

2020. szept. 21. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!