Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook? "A nyílt szexuális...

Facebook? "A nyílt szexuális ábrázoló tartalmak Facebookon történő megosztásával ..."

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mai nap folyamán reggel kaptam, ezt a szép üzenetet a Facebooktól, úgy hogy semmilyen formában nem osztottam meg semmilyen ehhez hasonló tartalmát/ tartalmakat. 72 órára ki lettem zárva a messengerből, posztolásból, és ismerősök jelöléséből. Soha nem volt ehhez hasonló problémám.. Illetve semmilyen tartalmat nem osztom meg ami bármihez is köze lenne.

Fbn: [link]

Jó van egy spargas képem ami már több éves, és kint van kicsit a seggem de ennyi. Szerintem ezzel nem sértettem meg semmit sem, és sokkal durvább dolgok vannak itt fent fb.

Ha bárki tudja mi lehet a probléma, és vagy történt vele hasonló annak a *NORMÁLIS* válaszát nagyon, de nagyon megköszönném. Illetve, hogy mit tudok ez ellen tenni. (Írtam a probléma menüben is de nem kaptam még választ.)

2020. aug. 15. 21:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

A helyzet az, hogy a Fb egy velejéig korrupt, és hibákkal hemzsegő rendszer, ahol náci propagandát megosztani szabad, de egy bikinis kép már ördögtől való.

Egyébként valúszínűleg valami hiba csúszott a rendszerükbe. Zuckerberg bácsi ugyanis nem szeret a fejlesztésekre költeni, ellenben milliárdokért az adatainkkal kereskedni, meg tisztességtelen módon pénzt lenyúlni igen.

2020. aug. 15. 21:36
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát ha még bikinis képem lenne fent :D de ha még kommentet sem írtam sehova sem mióta fb-m van, max kedveltem az ismerősöm képeit és ennyi :D megosztani még soha nem osztom meg semmit, max napomba, de azok sem durvák, vagy edzés utáni képek, vagy sima arcos kép :D
2020. aug. 15. 21:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiba csúszott a gépezetbe. Mint tavaly, amikor random embereket töröltek.
2020. aug. 15. 21:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ma elég sokan jártak így, van akit letiltott több napra is. Valami hiba csúszott megint a gépezetbe...
2020. aug. 15. 21:57
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

"ahol náci propagandát megosztani szabad"

No offense, de azért azt tegyük hozzá, hogy kis hazánk nácijait - legyen szó Toroczkai Lászlóról, a kuruc.info-ról vagy a Betyárseregről - sorozatosan letiltják, míg a szélsőbaloldali anarchista Antifa, a rasszista/szobordöntögető/rongáló BLM, vagy a többségi társadalmat hergelő kisebbségek uszítása meg van tűrve - csak hogy bemutassuk mind két oldalt. ;)

Ha neadjisten mostanság szembehelyezkednél a BLM-el/az LMBQT+-propagálásával vagy bármilyen jelenleg elterjedt újbaloldali eszmerendszerrel, letiltásra számíthatsz.

"Egyébként valúszínűleg valami hiba csúszott a rendszerükbe."

Tavaly nyáron is volt ilyen:

[link]

Hagyják is el a fiatalok:

* [link]

* [link]

meg a vállalatok:

* [link]

ezt a süllyedő hajót, egyre többen váltanak kommunikáció terén alternatívákra - Telegram, Signal,... - de közösségi oldalból is van pár másik - VK, Mastodon, Diaspora, Friendica, PixelFed,...

2020. aug. 15. 22:01
 6/20 anonim ***** válasza:
66%

Rajtad kívül én is, valamint a 10 éves lányom is. XDXDXD

A fész tiszta szégyen.

2020. aug. 15. 22:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Náci propaganda? Toroczkai László nevét nem írhatod le, azt sem, hogy kuruc info. De leírhatod, hogy black power. :D direkt ezért csináltam egy facebookot, 12 órán belül úgy kidobott, hogy aznap nem is csinálhattam újat.

Szóval ebben semmi náci sincs.

Érdekes, hogy csöcsös kamu facebookok bejelölnek azokat jelentem, de le sem xarják téged meg ezért bannolnak 72 órára.

2020. aug. 16. 01:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Hidroclorocin vagy mi a fenét sem írhatod le, mert Trump mondta, hogy jó a covid19 ellen, erre a balosok bannolják aki ezt írta, engem is :D csak kiírtam és puff csinálhattam másik facebookot meg buktam oldalam. 5 év után. Addig egy korlátozás sem volt.
2020. aug. 16. 01:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Azt remélem érzed, hogy a profilod kár volt belinkelned, mert kétszer se mondom, hogy lesz pár vadidegentől jelölésed, üzeneted miegymás. Mondjuk legalább nem az erotika vagy milyen rovat, ott katasztrófa lenne egy ilyen profil linkelés.
2020. aug. 16. 06:04
 10/20 A kérdező kommentje:
Haha 😃 csak azért linkeltem be, mert először azt hittem valaki a tudtomon kívül lépett be, és én nem vettem észre, hogy tett ki valamit, vagy csinált valamit rajta. Amúgy nem, nem jelölt be senki es Szerintem, vagyis remélem, vannak itt értelmes emberek, hogy tudják, hogy ezt csak azért raktam be, hogy ha én valamit nem vettem észre és ők igen akkor szólnak stb.
2020. aug. 16. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!