Melyik gyártó készít jó/prémium minőségű UTP kábelt?
Figyelt kérdés
Elsősorban CAT6, CAT6A, CAT7 típus érdekelne. Tudom, hogy sok gyártó van, de amiket találtam azt inkább külföldi oldalakról lehet rendelni, arra meg nem nagyon szeretnék várni, ezért az itthon elérhető márkák közül szeretnék rendelni. Tapasztalatom nem nagyon van ilyen gyártókkal, ezért is kérdem.
Köszi.
2020. aug. 9. 10:57
1/3 anonim válasza:
Equip-et használtunk a cégnél. Sose volt vele probléma. Biztos van jobb minőség is, de célnak megfelelt. Illetve újra blankolni is egyszerű volt. :) Síma csatlakozó nélküli kábelt is lehet venni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen az equip-et sok helyen látom, és nincs is aranyárban. Igazából otthoni felhasználásra kellene. Ugyan van krimpelő fogóm, de még bontatlan, és szerintem az is marad :D RJ45-ös csatival szereltet vennék mindenképp :)
2020. aug. 9. 11:06
3/3 anonim válasza:
Nyilvan gozod nincs rola mit kell tudnia egy CAT6/7 kabelnek, azert kell neked a 'premium' minoseg'. Mondd, van otthon 10GbE halozatod? Mert ha nincs, akkor bizony a legalja CAT5 is boven eleg barmire, amire otthon valaha szukseged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!