Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ENEBA vásárláshoz segítséget...

ENEBA vásárláshoz segítséget kérek! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezen a napon vásároltam enebán egy játékot. PayPal fizetés törtét. Miután levonták ez egyenleget, a weboldal nem dobta ki az aktiváló kulcsot, újratöltöttem az oldalt, nem segített.. Megnéztem a profilom könyvtárát és az e-mailjeim, de nem küldtek semmit, nem találtam semmit.. A segítségkérő oldalt is végigolvastam, de nem találtam meg, hogy hogyan tudnék nekik üzenni ez esetben.. Esetleg valakinek valami ötlete aki szokott vásárolni onnan?
2020. aug. 8. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Akitől vetted a kulcsot, annak írj először hogy nem kaptad meg.

Az ilyen tranzakciókat botok végzik, magyarán ha veszel egy kulcsot egy eladótól akkor azt egy program intézi, nem egy ember.

Így becsúszhatnak hibák.

Ha normális az eladó akkor visszautalja neked a pénzt. Ha nem utal, akkor fel kell venni a kapcsolatot az eneba support-al, és elmondani mi történt ők majd intézkednek.

Illetve írni negatív értékelést az eladó értékelései közé.

Amire még figyelj a jövőben, hogy csak 100%-os értékelésű emberektől vásárolj.

Ha nem 100%-os akkor mielőtt vásárolnál az eladótól, mindenképp olvass bele az értékeléseibe.

Sokat meg lehet így tudni.

2020. aug. 8. 16:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a böngésződben a javascript ki volt lőve vagy annyira teleraktad mindenféle bővítménnyel hogy szanaszét buggolt és ezért nem kaptál semmit
2021. jún. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!