Milyen emojik menők ma?
Figyelt kérdés
Ti mit használtok legtöbbet? Azt is leírhatnátok, hogy mikor, miért (ha nem egyértelmű), meg, hogy milyen korosztály vagytok, és milyen neműek.
Rájöttem sajnos, hogy egész kevés emojit használok, jobb lenne több, trendi emojit küldeni.
Köszi, ha segítesz!
19F
2020. aug. 1. 21:30
1/15 anonim 

válasza:

Szerinted a trendi emojik küldésétől leszel trendi? Hm. Hol tart a világ ...
2/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezt mondtam, de nem mindenre akarok 😂-vel válaszolni, az már egy idő után nekem is kínos.
2020. aug. 1. 21:34
3/15 anonim 

válasza:

Mindig olyan emojit használj, ami jól kifejezi az éppen aktuális mondanivalódat. (Persze szöveggel együtt. Az emojik a mondanivaló nyomatékosítására vannak.)
4/15 A kérdező kommentje:
Én azt értem. De ti miket szoktatok használni? 😡😄😂🤦♂️😒🤷♂️🤩🤔 kb. ennyit használok.
2020. aug. 1. 23:22
5/15 anonim válasza:
Mi is ezeket használjuk. Semmi mást. Khm.
6/15 A kérdező kommentje:
Na de mégis, biztos van még, amit használtok. Tudtok segíteni?
Köszi
2020. aug. 1. 23:29
7/15 anonim 

válasza:

Én a sirva nevetőset meg néha poénból a pénzéheset
8/15 anonim 

válasza:

Én ezeket szeretem: 🤣😂😡😝😮😕😑😱🤔😈😃😏
9/15 anonim válasza:
Én xd-zni szoktam, valamint nagyon ritkán használok emojit.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!