Van esély rá,hogy lementettek valamit a feltört fiókomból? Vagy léteznek programok,amik "belépnek" a profilomba?
Ma ismeretlen személy bejelentkezett a facebook fiókomban,pár perccel azután,hogy letettem a telefonomat. 1 óra múlva vettem észre az e-mailt,hogy valaki kétszer biztonsági kódot kért,majd be is lépett. Nyilván egyből jelszavakat változtattam,megerősítettem a fiók biztonságát.
Megnéztem a beállításoknál,hogy a saját adatokból nem töltöttek le (legalábbis nem volt erre irányuló kérés).
Arra számítottam,hogy lementették az üzeneteket,képeket,adatokat vagy üzeneteket küldtek a nevemben. De erre nem találtam bizonyítékot. (Google keresési előzményekben találtam egy nem általam keresett tartalmat)
Léteznek programok, amelyek random feltörnek fiókokat? Le tudnak menteni egyáltalan ennyi idő alatt minden üzenetet és adatot?
Arról már hallottam, hogy Google fiókot fel lehet törni egy program segítségével, meg hogy a felhasználói fiókon keresztül a telefont is feltörik. Valszeg a Facebooknál is így van.
Van beállítva kétlépcsős azonosítás a fiókodhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!