Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook tiltàs megint?Màsnak is?

Facebook tiltàs megint?Màsnak is?

Figyelt kérdés
Helo.Megint beindult a gèpezet ès letiltott a facebook a messenger meg az instagram🤷‍♂️ Tehàt gyakorlatilag elvàgtak ilyen módon az összes ismerösömtöl.Ki mit hasznàl messenger helyett?Màst is tiltott le a face mostanàban?

2020. júl. 28. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
A klasszikus telefont használom, azt max akkor tiltják le ha nem fizeted a számlát
2020. júl. 28. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Már régen nem használok semmi facebook cuccot. Se face, se Messenger, se insta, stb...

Nekem a LINE: Free calls... vált be.

2020. júl. 28. 22:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Sz*rok èn a facebookra pàr naponta nèzek csak fel de hogy a messengert is tiltottàk vele együtt az bosszant fel meg az insta.Van egy talàlkozóm szervezöben egy messenger csoportban ès erre tessèk.Legközelebb mi lesz?a youtube?Akkor veszek egy nyomógombos telefont ès legalàbb többet fogok olvasni igazi könyvet.
2020. júl. 28. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Facebook évek óta szar, ahogy van.

Én már 2012-ben is megmondtam, hogy fontos beszélgetéseket TILOS facebookon intézni.

2020. júl. 28. 22:38
 5/6 anonim válasza:

Nekem átlagosan 2-3 napig tart egy fb fiók, most bannolták a 10.-et.

Igaz én a hír weboldalak alatt pofázok meg kötekedek, direkt.

Kb ennyire érdekel a bannos fb.

2020. júl. 29. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Használj Snapchatet vagy Discordot
2020. júl. 29. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!