Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a Facebook megszűnne mire...

Ha a Facebook megszűnne mire mennétek át?

Figyelt kérdés

2020. júl. 27. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Twitter
Qooiver
Okuna
SziSz
Ami éppen trend bejön azt használnám
Le állnék közösségi oldalak használatával
19 szavazat
 1/2 2*Sü ***** válasza:
100%

Számomra a Facebook egy kommunikációs eszköz. Nem azért használok Facebookot, mert az jobb, vagy rosszabb lenne bárminél, hanem mert azon érem el a leghatékonyabban az embereket (ismerősöket, csoportokat). Anno pl. mi még ICQ-t használtunk, mikor még az emberek többsége nem különösebben internetezett. De miután egyre több ember kezdte el használni az internetet, és azon belül a MSN Messengert (nem összetévesztendő a Facebook Messengerrel), célszerűvé vált azt is használni. Ha meg már mindenki azt használt, a továbbiakban nem volt célszerű az ICQ mellett kitartani. Pedig akkoriban az ICQ azért jóval jobb eszköz volt.

Ugyanígy, amíg mindenki az IWIW-en lógott, addig a Facebook regisztrációval nem sokra mentem. Aztán ahogy mindenki áttért a Facebookra, egyre kevesebben maradtak az IWIW-en, így célszerű volt váltani.

Pl. hiába nem kedvelem a Twittert, ha mindenki oda költözik, én is oda fogok, és meg fogom szokni. Hiába akarnék használni egy szerintem tökéletes rendszert, ha az ismerőseim nem azt használják.

Mivel közösségi oldalról van szó, itt a döntésemet nem én, hanem a közösség hozza.

2020. júl. 27. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:
81%
Vkontakte, az max az oroszoknak kémkedik, ami mégiscsak jobb egy fokkal.
2020. júl. 28. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!