Miért nem tudják leállítani évek, évtizedek óta a napiszart?
Figyelt kérdés
A napiszar.com oldalra gondolok. Valami olyasmit hallottam hogy nem Mo-n van a szervere vagy ilyesmi, nem értek hozzá, de attól még nemzetközi együttműködéssel miért nem tudják lekapcsolni?
Vagy esetleg legális amit csinálnak? Kétlem.
2020. júl. 26. 13:17
1/4 anonim 

válasza:

Mert valakiknek nemzetközileg érdekükben áll.
2/4 anonim 

válasza:

Elég, ha olyan országban van, ahol nem szólhatnak bele külföldről. Pont mint az adóparadicsomok meg az offshore országok. Mi is üzengetjük évente-félévente, hogy "Üzenjük Brüsszelnek", aztán pont máshogy csináljuk a dolgokat, mint ahogy kellene. Vannak ilyen országok, amik ebből is pénzt tudnak csinálni. Ott van például az 1500 fős Tokelau mikrosziget a Csendes-Óceánban távol mindentől, mégis szinte mindenki ismeri a hozzá köthető dolgot, amiből jelentős bevétele van: a .tk domain által.
3/4 anonim 

válasza:

Kb 5 éve nem nézem, nem is gondoltam, hogy még működik. Éppen ezért nem is zavar a létezése. Szerintem téged se zavarna, ha nem látogatnád.
4/4 A kérdező kommentje:
Félreértesz, nem zavar, sőt nem is látogatom csak érdekel hogy tud működni ilyen sok idő után is.
2020. júl. 26. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!