Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Muszáj hasznalni a goggle...

Muszáj hasznalni a goggle Fotokat ??

Figyelt kérdés
Azok a fenykepek amik a galeriaban vannak felkerul a goggle fotokba de ezt nem szeretnem mert ha barki feltor latja a fotoimat de ha onann kitolrok egy kepet akkor a galeriabol is torli van olyan megoldas hogy a goggle fotok alkalmazasba ne jelenjenek meg a galierias fotok ??

2020. júl. 25. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Google fotók alkalmazás beállításait nézd meg. Vagy távolítsd el, ha nincs is rá szükséged.

"barki feltor latja a fotoimat" - erre majdnem 0% az esély, hacsak nem vagy teljesen laikus vagy hanyag, felelőtlen a nethasználat során.

2020. júl. 25. 10:01
 2/5 Alex Fly ***** válasza:
67%

Belépsz a Google Fotókba és kikapcsolod a szinkronizálást.

Csak aztán majd nehogy az legyen a következő kérdésed, hogy "jaj, véletlenül törlődött az összes képem, hogyan tudom visszaszerezni?"...

Mellesleg a Google több tízezer dollárt ajánlott annak, aki fetöri a rendszerüket. Azóta sem került kifizetésre... Szóval ettől nem kell félned.

2020. júl. 25. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebben igaza van az elsőnek, viszont én az adatvédelmet is figyelembe venném.
2020. júl. 25. 12:05
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
50%
Adatvédelmet? A cracker előbb szerez adatot a saját készülékedről, mint a Google szervereiről...
2020. júl. 25. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért én nem örülnék annak, hogy bárki, aki hozzáfér a Google szervereihez, legyen az egy felsőbb alkalmazott, vagy hírszerző pl visszaéljen vele.
2020. aug. 23. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!