Meg tudom nézni valahogy, hogy a modemem mikor és miért állt át nyitott wifire?
Halihó!
Szolgáltatós modemet használok. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nincs jelszavazva a wifi hálózat, teljesen nyitott. Egészen biztos, hogy beállítottam a jelszót. Az tény, hogy sok gond volt a nettel, és vagy négyszer cseréltek modemet, de mindig jelszavaztam.
Nem lehet megnézni valahogy az admin felületben, hogy mikor állt át (vagy állították át) nyílt hálózatra? Ha én nem tudom megnézni, a szolgáltató sem fogja tudni megmondani?
Köszönöm!
Jó eséllyel ez az info nem fog kiderülni, direkt módon.
Indirekt módon esetleg a szolgáltató megtudja mondani, ha foglalkozik a kérdéssel.
A router webes felületén megnézed a naplót. A szolgáltató se tudna többet mondani/nézni.
Az összeesküvés hívőknek meg célszerű lenne saját routert használni amire a szolgáltatói eszköz a wan porton van rádugva és a wifi is kikapcsolható a szolgáltatós dobozon.
Minden wifi eszközödnek (telefon, laptop) jeleznie kellett hogy nem tud kapcsolódni a beállított jelszavas hálózathoz. De van helyette azonos néven jelszó nélküli.
Így csak Te lehettél aki kikapcsolta..
Túl egyszerű lenne ha így lehetne megtörni a wifi védelmet, hogy pl a szomszédod indít a tieddel azonos ssid néven egy AP-t aztán turkálhatna a laptopodban.. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!