Mi is az a billentyüparancs amivel beirt pontozott jelszot meg tudok nézni hogy jol irtam e?
hát én nem nagyon emlékszem ilyenre.....
ha elrontottad a jelszót töröld ki és írd be újra.
A volt munkahelyen mondtàk
Vagy a ctrl + valami
Kellene a parancs
"Kellene a parancs"
a kutyával beszélj így otthon kisfiam!
és általánosságban nincs ilyen parancs! Vagyis bizonyos programokban, bizonyos kiegészítők használata mellet lehetséges hogy van.
milen programhoz kell?
Minek ilyen parancs? Ha nem jól írod be, akkor úgyis visszadob, aztán beírod jól.
Ha meg biztosra akarsz menni, használj valamilyen jelszó-széf programot. Onnan aztán csak kimásolod és beilleszted a helyére.
közben gondolkodtam miért erőlteti ennyire...
Szerintem itt inkább arról lenne szó, hogy valaki jelszavát meg akarta szerezni a csoró :D
3# kicsit felreérthetted amit irtam..
A parancson ràgodom nem ugrik be, nekem kellene a parancs. Igy ertettem. Nem tudom te mire asszocialhattal valszeg màs környezetben elsz.
A munkahelyen több gép van. Amikor az egyik feladja, elromlik, jelezték hogy üljek at a masikra nehogy abba hagyjam a munkat..
Igenàm csak epp jelszoval érem el a szervert..ami folyamat wl van mentve azaz mindig csak ra kell okeznom.kipontozva latszik.
A jelszot csak az infos tudja aki elerhetetlen. A fönök sem.
Jeleztem hogy igy nem tudok belepni a masik gepre.
Probaltam masolni is de nem illeszti be sehova. Programot is kellene letöltenem. Senki nem reagal semmire. Es ülök mint rozi a moziban. Es félek hogy ezt levonjàk a munkaidömböl.
Elözö helyemen elmondtàk a billentyüparancsot de most ezert hivjam fel a volt fönököm..??
Nekem a megjelenites kellene.
A bankok(nem mind)belepesnel pl a jelszo ablakba tesznek egy szem ikont, hogy arra kattintva megtudod nezni mit irtal be. Az bill paranccsal inelerhetö nem kellene hozza szem ikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!