Firefoxban melyik a “Hivatkozás megnyitása új lapon” művelet billentyűparancsa?
Figyelt kérdés
A Súgó szerint Ctrl+Enter, de erre nekem semmit nem csinál.
Logitech egeremen szeretném beállítani ezt a műveletet az egyik gombhoz.
2020. ápr. 1. 18:37
1/4 anonim válasza:
Talán a középsőnél már be van állítva...
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs beállítva az egeremen még egyik gombhoz sem. Magát a gyorsbillentyű kombinációt szeretném hozzárendelni, de nem működik ez a kombináció. Nem csak az egérrel nem, sehogy sem. Ha lenyomom a Ctrl+Entert, akkor sem.
2020. ápr. 1. 22:05
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, milyen egered van, de ehhez nem kell külön beállítani, a Firefoxban a középső egérgombot megnyomva új lapon nyílik meg a link. A CTRL-Enter nálam működik. Ki van jelölve a link pl. szaggatott vonallal, Tabbal léptél rá?
4/4 A kérdező kommentje:
Logitech M705, és a középső gombbal nagyítani akar.
Igen, ki van jelölve a hivatkozás. Nem tudom, miért nem működik, nem állítottam át még semmit. :/
2020. ápr. 3. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!