Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hamis refund kérelem miatti...

Hamis refund kérelem miatti ebay bannolásnak lehet más következménye mint maga a bannolás?

Figyelt kérdés

Most gyónok!

Egy olyan ebay-es termék kapcsán kértem refundot, amit megkaptam.

Az eredmény: a refundot nem kaptam meg, és „account blocked“ vagyis bannoltak. Illetve megvonták a vásárlási jogomat, mert belépni azért be tudok, lehet keresni még az üzenőrendszer is működik.

A kérdésem annyi: hamis refund kérés miatt bannolásnak lehet bármi más következménye mint maga a bannolás?

Vagyis kitiltottak oké, ez van( elővettem a másik bankkártyát regeltem egy új fiókot és újra benn vagyok máris....)

egyéb következmény lesz?

2020. júl. 20. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem várható. Többszörös visszaélés esetén esetleg még arra is számíthatsz, hogy már új fiókot sem hozhatsz létre az oldalon, mert blokkolni fogják, és akkor nem számít hogy más kártyát adsz meg.
2020. júl. 20. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:

"Nem várható. Többszörös visszaélés esetén "

de gondolom azokat a kért (és kapott!! I) refundokat amiket az elmúlt években kaptam nem veszik revízió alá?

Mert van vagy 800 vásárlásom az ebayen az évek alatt és van vagy 250 refundom

2020. júl. 20. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A jogos és lezárt refundokkal már nem tud egyik fél sem mit kezdeni. Ha bármilyen probléma lett volna és vitatja az eladó a kérelmedet, akkor vagy nem kaptál volna refundot, vagy pedig ha nincs igaza akkor a refund jogos volt, így nem lehet kifogásolni.

Senki nem látja, hogy tényleg megkaptad-e a csomagot, vagy kamuzol. De ha egy olyan refund kérelembe futottál bele, amit az eladó nyomkövetett, és ő látja, tudja és bizonyítja a refund kérelemnél hogy átvetted, akkor történik az, ami most veled. Lehet csalni, csak nem érdemes.

2020. júl. 20. 19:57
 4/4 A kérdező kommentje:

"Lehet csalni, csak nem érdemes."

óóóóó ha tundád a kért és kapott refundokból hány járt jogosan és hány ment zsebre... dehogynem éri meg csalni....

most benyeltem. revolut új virtual card és máris benn vagyok új regivel.

2020. júl. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!