Hamis refund kérelem miatti ebay bannolásnak lehet más következménye mint maga a bannolás?
Most gyónok!
Egy olyan ebay-es termék kapcsán kértem refundot, amit megkaptam.
Az eredmény: a refundot nem kaptam meg, és „account blocked“ vagyis bannoltak. Illetve megvonták a vásárlási jogomat, mert belépni azért be tudok, lehet keresni még az üzenőrendszer is működik.
A kérdésem annyi: hamis refund kérés miatt bannolásnak lehet bármi más következménye mint maga a bannolás?
Vagyis kitiltottak oké, ez van( elővettem a másik bankkártyát regeltem egy új fiókot és újra benn vagyok máris....)
egyéb következmény lesz?
"Nem várható. Többszörös visszaélés esetén "
de gondolom azokat a kért (és kapott!! I) refundokat amiket az elmúlt években kaptam nem veszik revízió alá?
Mert van vagy 800 vásárlásom az ebayen az évek alatt és van vagy 250 refundom
A jogos és lezárt refundokkal már nem tud egyik fél sem mit kezdeni. Ha bármilyen probléma lett volna és vitatja az eladó a kérelmedet, akkor vagy nem kaptál volna refundot, vagy pedig ha nincs igaza akkor a refund jogos volt, így nem lehet kifogásolni.
Senki nem látja, hogy tényleg megkaptad-e a csomagot, vagy kamuzol. De ha egy olyan refund kérelembe futottál bele, amit az eladó nyomkövetett, és ő látja, tudja és bizonyítja a refund kérelemnél hogy átvetted, akkor történik az, ami most veled. Lehet csalni, csak nem érdemes.
"Lehet csalni, csak nem érdemes."
óóóóó ha tundád a kért és kapott refundokból hány járt jogosan és hány ment zsebre... dehogynem éri meg csalni....
most benyeltem. revolut új virtual card és máris benn vagyok új regivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!