Az,hogy hány százalékban értékelek hasznosan válaszokat min múlik?
A többséggel egyforma értékelés számít pozitívnak, mivel akkor kapsz rá pozitív pontszámot. Vagy fordítva: minél kevésbé értesz egyet a tömeggel, annál inkább romlik az értékelési százalékod.
Ha ki akarod játszani a szabályt, egyszerűen a tömeg után kell menned és figyelmen kívül hagyni hogy ki mit mond. Amit felpontoznak azt te is felpontozod, ami lepontoznak azt te is le fogod.
Még egy dolog: ha jelentesz egy választ azt az oldal negatív értékelésnek veszi, azaz ha van egy troll válasz és a trollok felpontozzák egymást, akkor jelentés esetén téged büntetnek negatív pontszámmal és esik az értékelésed hasznossága. Én több tíz százalékpontot veszítettem emiatt, mert inkább az oldalt segítem és jelentem a trollokat, cserébe az oldal negatív pontszámot ad és esik a százalék.
Igazából ez is előfordul.
Olykor viszont a rosszul megfogalmazott válasz félrevezeti a válaszolókat és fölöslegesen pazarolják az energiát a válaszokra. A végén még a kérdező háborodik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!