Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az,hogy hány százalékban...

Az,hogy hány százalékban értékelek hasznosan válaszokat min múlik?

Figyelt kérdés
Nem az,hogy a válaszaim mennyire hasznosak,hanem az,hogy én hány százalékban értékelek hasznosan.Ha mindenkinek zöld pipát adok,megy feljebb?Hogyan lehet feltornázni?Bocs,ha buta a kérdés,csak érdekel a dolog.

2020. júl. 16. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

A többséggel egyforma értékelés számít pozitívnak, mivel akkor kapsz rá pozitív pontszámot. Vagy fordítva: minél kevésbé értesz egyet a tömeggel, annál inkább romlik az értékelési százalékod.

Ha ki akarod játszani a szabályt, egyszerűen a tömeg után kell menned és figyelmen kívül hagyni hogy ki mit mond. Amit felpontoznak azt te is felpontozod, ami lepontoznak azt te is le fogod.

Még egy dolog: ha jelentesz egy választ azt az oldal negatív értékelésnek veszi, azaz ha van egy troll válasz és a trollok felpontozzák egymást, akkor jelentés esetén téged büntetnek negatív pontszámmal és esik az értékelésed hasznossága. Én több tíz százalékpontot veszítettem emiatt, mert inkább az oldalt segítem és jelentem a trollokat, cserébe az oldal negatív pontszámot ad és esik a százalék.

2020. júl. 16. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Javítom magam, az utolsó bekezdést ne vedd figyelembe, úgy tűnik ezt szétválasztották idén májustól.
2020. júl. 16. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Wow!Nagyon köszönöm ezt a szakszerű,részletes,pontos,precíz választ.
2020. júl. 16. 19:18
 4/6 Szirty ***** válasza:
36%
Az, hogy hány százalékban értékelsz hasznosan az csak rajtad múlik. Miért kérdés ez?
2020. júl. 16. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem pontosan fogalmaztam,de arra voltam kíváncsi,amire megkaptam a választ.
2020. júl. 16. 19:41
 6/6 Szirty ***** válasza:

Igazából ez is előfordul.

Olykor viszont a rosszul megfogalmazott válasz félrevezeti a válaszolókat és fölöslegesen pazarolják az energiát a válaszokra. A végén még a kérdező háborodik fel.

2020. júl. 17. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!