Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Július 5. óta nem kapom meg...

Július 5. óta nem kapom meg az e-maileket gmail fiókban. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Se a saját telefonon nem látom, se a cégesen. Több fontos emailt vártam + számlákat miegymás. Spam mappát és mindenféle mappát átnéztem de sehol semmi...... tényleg a legnagyobb email szolgáltató fog kib_zni velem?! Mit csináljak hogy lássam az érkezett leveleket?
2020. júl. 12. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Kivülről rád áltak. Ennyi a titok. Tehát annak a valakinek érkeznek meg az emailjeid.

Legközelebb figyelj oda, hogy tisztességes emberek vegyenek körül, főleg akkor ha a közvetlen környezetedben vannak.

2020. júl. 12. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
*főleg akkor ha azok a közvetlen környezetedben vannak.
2020. júl. 12. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd át a beállításokat, nincs-e továbbítás törléssel, és ha van, töröld, változtasd a jelszót hosszúra, amit meg is jegyzel, de reprodukálhatatlan (mondjuk szeretem a bőröd színét józsi), aztán marad a csodavárás.
2020. júl. 12. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Üzenem annak Arpadnak Németországban, hogy a Telecom számlái hozzám érkeznek. Vírusos a gépe, semmi közöm hozzá. Nálad is ez lehet, valaki ellopta a fiókodat.
2020. júl. 13. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A webes felületen sem látszanak?
2020. júl. 13. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!