Koliban le van tiltva a torrent (nyárra is ittmaradtam), és nem tudok így letölteni semmit. Annyi mindenre van megoldás, esetleg erre is?
Figyelt kérdés
Amugy leginkabb konyveket toltenek le csak, barmilyen furan is hangzik ez, szoval nem terhelnem le nagyon a halozatot, az tuti 😂2020. júl. 10. 11:34
1/6 anonim válasza:
Remélem segít a 14 pont közül valamelyik.
2/6 anonim válasza:
Írsz egy email egy ismerősödnek, hogy töltse le a könyveket és ossza meg veled email-ben vagy google drive-on.
kész.
3/6 A kérdező kommentje:
A linket megnézem ha hazaertem, köszönöm!
A kérés is járható út persze, de ha lehet, jobb szeretnèm magam megoldani a dolgot, hogy ne kelljen folyton kérni.
2020. júl. 10. 11:50
4/6 anonim válasza:
Nincsenek is már használható torrent oldalak csupa használhatatlan mind és csupa virusos is mind
5/6 anonim válasza:
NE torrenten hanem FTP-n tölts le.
(a torrentet a kötelező feltöltés miatt tiltják)
A VPN is könnyen tiltható routeren: [link]
6/6 anonim válasza:
Szia igeeen en is szembesültem ezzel a problémával vagy bérelt egy VPN t vagy egy RDP a vpn virtuális privat hálózat egy olyan dolog ami teljesen letitkositja az intetnetforgalmadat békéért e a torrentet is szóval vagy ez vagy az rdp az rdp lenyegeben egy távoli ssh csak meghatározott bandwithel es sebesseggel szóval ez olcsóbb mint egy ssh es ráadásul ha jót talasz akkor a kommunikáció a kettő cucc között a http proton keresztül zajlik jo torrentezest szervusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!