Nem tudom törölni a zenét a YouTube videómból. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Az egyik videómra a szerző manuálisan nyújtott be szerzői jogi követelést. Eddig ha ilyen volt, eltudtam némítani a zenét, de most nem kapok erre lehetőséget, és kivágni senm tudom az adott részt. Most akkor a munkám odaveszett, és ő fog vele pénzt keresni?2020. júl. 9. 12:41
1/5 anonim válasza:
Vagy feltöltöd újra a panaszolt dalt kivágva/lecserélve a videódból. Az utolsó mondatod vicces annak fényében, hogy te is más munkájából akarsz pénzt keresni, ha mások zenéit vágod a videóba, de fordítva már felháborító, mit merészelnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, de így egy 300 ezer nézetséggel rendelkező, másfél órás videó bevételétől bukom el, mert 5 másodpercre megszólal egy zene.
2020. júl. 9. 13:07
4/5 A kérdező kommentje:
2. ezen mit értesz?
2020. júl. 9. 13:10
5/5 anonim válasza:
Vannak a youtube-on ingyen használható zenék. Használd azokat és nem lesz ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!