Miért tilt le a Facebook, ha még SEMMIT sem csináltam?
Szó szerint semmit, nemhogy bármi rosszat, amit viszont eleve sem terveztem...
Nem vagyok tag, mert nincs időm elég hozzá, de ismerőseim noszogatására múltkor csináltam egy próba regisztrációt. Tény, hogy kitalált névvel, csak a funkciók megismerése erejéig akartam használni. Nem sok mindent csináltam még, ismerősnek senkit nem jelöltem, de nem is lájkoltam és hozzá sem szóltam semmihez. Csak a saját beállítási lehetőségeket böngésztem. Tegnap nem engedett belépni, mondván a
"fiókod le van tiltva", gyanús tevékenység, stb. KOmolyan pedig semmi rosszat nem tettem. SMS-es kódos megerősítésre kényszerítene a facebook, de a telefonszámom nem akarom megadni.
Hát végül úgy döntöttem, csinálok egy másik regisztrációt.
Nos itt most még csak napok sem teltek el.... Regsiztráltam, beírtam az emailben kapott megerősítő kódot, majd akarok belépni, és már itt kidobja, hogy tiltott fiók....
HOgy lehet ez? Hisz ezzel még egyszer sem léptem be....? És megint sms-es hülyeségre kényszerítene...
MIt tehetek, hol a bibí?
még te magad is leírtad miért tiltottak le:
"fiókod le van tiltva", gyanús tevékenység, stb. "
olvasd el mit írtak
és ezek szerint nem olvastál el mindent sem a regisztrációkor, sem utána amikor böngészgetted a beállításokat.
"beírtam az emailben kapott megerősítő kódot, "
milyen email? csináltál másik emailt a próba fiókhoz, vagy azt adtad meg amit amúgyis használsz?
"sms-es hülyeségre kényszerítene..."
a kétlépcsős azonosítás a te érdeked! nagyon nem hülyeség!
Azert tiltottak le mar latszodott rajta, hogy nem valos tevekenyseg folyik rajta..
Ugy aki regisztral az megadja a nevet stb
Rak fel magarol profilkepet
Elkezdi bongeszni bejelolni az imserosoket stb..
Ezeket csak peldanak irtam, de ebbol mar levonhato hogy nem valos profilrol van szo, ennyi.
"Elkezdi bongeszni bejelolni az imserosoket stb.."
Pont hogy nem az ismerőseimet akarom dokumentálni, mert úgysem vacakolnék ott, hiszen akit ismerek, azokkal vagy személyesen vagy telefonon és emailen kommunikálok.
Viszont vannak előadások és rendezvények, amelyek érdekelnek, és egyre jellemzőbb, hogy mindent a facebookon hirdetnek meg először, de sajnos az idiótább szervezők pedig CSAK és kizárólag ott hirdetik meg! Így történt az, hogy egy a koronavírus miatt elmaradt előadás pótlásáról lemaradtam, mert nem értesültem időben róla. Ráadásul senki nem tudott szólni, mert ez eléggé magánhobbim, és egyik ismerősöm sem tudott róla, hiszen nem is érdekli őket. Szóval nem tudtam, hogy ilyen hamar meglesz tartva a pótlása, és azt csak facén fogják meghirdetni...
Magyarul kénytelen vagyok vagyok regisztrálni és nem jó kedvemben teszem....
Na ilyenkor mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!