Ncore-on mennyi a maximálisan letölthető torrentek száma?
Figyelt kérdés
Vagy van egyáltalán van ilyen?2020. júl. 1. 20:28
2/7 anonim válasza:
Nincs, csak a seed-et kell betartani.
3/7 anonim válasza:
Nincs korlát, csak seedeld a szabályok szerint.
4/7 anonim válasza:
Nincs, és ha már van bizonyos rangod, akkor adott hónapban nem is "muszáj" visszatöltened.
Én pl Elite vagyok, mivel aktív 150-200 torrentem van és átlag 20.000-ben benne vagyok. Nekem így ezt írja:
Hit'n'runolható torrentek száma: korlátlan
5/7 anonim válasza:
#4 így van, de ha nem seedelsz pillanatok alatt visszacsúszol tagba és megy a bünti. Az elite ranghoz ugyanis folyamatosan seedelni kell sokat, hogy meglegyen a rang. Nekem 180 torrent, kb 2 TB összméret, napi 15-60 GB átlag feltöltés a top 12k-ba elég.
6/7 anonim válasza:
#5 Igazából az Elite-ban az a jó, hogy van egy raspberry vagy nas ami folyton megy és biztosítja a rangot. Ugyanakkor ha valamire hirtelen szükséged van és nem akarod a szerverre tölteni hanem direktbe a gépre, nyugodtan megteheted mert nem kell seedelni.
Ritka eset, de azért jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!