Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen szavakat tilt a facebook?

Milyen szavakat tilt a facebook?

Figyelt kérdés

Jött egy értesítés, hogy közösségi alapelvbe ütköző szó : Toroczkai László.

Egy kommentben írtam, hogy Torockai Lászlónak van egy fóruma. Mivel helytelenül írtam le ezért utána lévő kommentbe írtam ,hogy * Toroczkai László és ezt letörölte a facebook.

Miket tilt még ?

2020. jún. 29. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha mindenki ír ide pár nyomdafestéket nem tűrő káromkodást az megfelel tippnek..? =8-()
2020. jún. 29. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Bármit. Akár még azt is, hogy "all lives matter". Vagy hogy lokálpatrióták legyünk, például azt, hogy "cigánybűnözés".

Csak vegye észre valami PC-harcos, SJW, hópihe és jelentse a Facebook-gépezetének.

2020. jún. 29. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyébként a Facebook nem régiben váltott stratégiát (a gyülöletbeszéd szűrésére), miután több nagy hirdető - Coca-Cola, Honda, Hershey csokoládé, és további 100 - bojkottálta a Facebookot, mint hirdetési platformot:

[link]

2020. jún. 29. 15:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Kár, hogy nem tudok angolul.

Nem káromkodás kell hanem amit a #2 írt.

Megcsináltam a facebookot, se ismerősöm se csoport tagságom semmi csak egy Black Lives Matter kép és kiírtam pár dolgot, és a Toroczkai-t tiltják, a Kuruc.info-t le sem írhatod. Most kiírom a all lives matter-t, meglátjuk. Ja meg akkor valami mást is.

2020. jún. 29. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam ki de simán kinézem ezt a kreténséget a facebookból.

Amúgy a nagy PC jegyében: ha teszemazt engem is Toroczkai Lászlónak hívnak, akkor nem említhet meg senki emiatt? :D

Mert akkor azt hiszem be kéne perelni a fészbúkot, mert kirekesztő és csupán a nevem miatt hátrányosan megkülönböztet.

2020. jún. 29. 15:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Kiírtam 1 órája, hogy White power, Black power, ni**er ( persze csillagok nélkül mert nem akarom kellemetlen szituba hozni a gyk-t ) all lives matter, Donald Trump, Sztálin, European, Pastu. Ebből egy tilos, na melyik?
2020. jún. 29. 16:48
 7/9 A kérdező kommentje:
24 órás bann-t kaptam.
2020. jún. 29. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 nem tudom, a republikánusok kormányoznak, szóval a "Trump" is esélyes :D
2020. jún. 29. 16:53
 9/9 A kérdező kommentje:
White power, szóval ha le akarod írni, ne tedd. MOst csinálok másik facebookot és próbálgatom, már ha nem ip-t tilt mert ha igen az ciki mert a tesómat is letiltják pedig ő csak chetel. :D
2020. jún. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!