1/11 anonim 

válasza:

Betörsz a házba és utp-n rádugod a saját wifi AP-dat a hálózatra, és a saját wifidet használva már bent is vagy a hálózatban...
2/11 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok, hogy monják, hogy vannak kamu vagy rosszindulatú wifi-k, amikre ha rácsatlakozol adatot lophatnak.
2020. jún. 28. 22:10
3/11 Derwer 

válasza:

Egy ismeretlen WiFi esetén, a támadó lehet közvetlenül a WiFi router avagy alapértelmezett átjáró.
Mint ilyen Minden adat atfilyik rajta, így ha ág nem titkosított (tehát pl nem httpS) akkor azt látja.
Ezenfelül akár közbeékelődésee támadást is véghez vihet titkosított adatfolyamokban.
Ezenfelül pedig lehetséges a géped esetleges sérülékenységeinek kihasználása. (pl nem frissített windows, vagy egyéb programok hibáin keresztül)
4/11 anonim 

válasza:

Telekom Fon Wifivel. Ezzel be tud jutni akárki, de ez csak azoknál működik, akinek te megengedted pl. a húgodnak.
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, az hogyan működik? Ha nekem megad valaki egy Wifi kódot, akkor én is meg tudom nézni az ő adatait? Ha többen használunk egy Wifit külön ezközökről, akkor meg tudjuk nézni egymás forgalmát?
2020. jún. 30. 00:13
7/11 anonim 

válasza:

Vagyis jelenleg nem használható.
8/11 A kérdező kommentje:
De hogy érted, hogy beengeded? Ha használja a telefonomat? Hogyan tudja megnézni és én hogyan tudom megnézni a sajátom?
2020. jún. 30. 01:19
9/11 anonim 

válasza:

Ott van a jobb sarokban a Tálcán, ha megnyitod, látod.
10/11 anonim 

válasza:

Használj WPA2 +AES kódolású wifit 20+ karakteres jelszóval.
(MAC cím szűrés felesleges, tkip-t tiltani)
...és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!