Így látja facebookon, hogy elolvastam az üzenetét?
Figyelt kérdés
Figyelmen kívül hagytam egy személynek az üzeneteit, átrakta a szűrtek közé, viszont megnéztem, rányomtam véletlenül. Így látni fogja, hogy elolvastam az üzenetét?2020. jún. 27. 12:36
2/5 anonim válasza:
Jó kérdés. Ha nem akartad elolvasni akkor miért nem törölted az üzenetet? Ha meg elolvastad, miért nem vállalod fel, minek kell ez a játszadozás?
3/5 A kérdező kommentje:
Mindegy már. Szerintem nem látja.
2020. jún. 27. 13:18
4/5 anonim válasza:
Ameddig egy engedélykérésre nem válaszolsz, nem látja, hogy elolvastad-e az üzenetet. Ezt mobilos Messenger írja is, hogy ha nem válaszolsz neki (nem fogadod el az engedélykérést), akkor nem fogja látni azt, ha elolvastad, nem látja, hogy elérhető vagy-e, illetve természetesen hívni sem fog tudni.
5/5 anonim válasza:
Ha ír neked és nem akarsz vele beszélni akkor miért nem 1.törlöd az ismerőseid közül és beállítod,hogy csak ismerősök írhassanak 2.tiltod 3.esetleg megmondod,hogy nem akarsz vele beszélni? Minek ez a szórakozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!