Mi lehet a gond? Miért nem tölti be rendesen az oldalt? Esetleg valamilyen beállítás a bűnös? (Kép lent)
2020. jún. 25. 06:47
1/6 anonim válasza:
Ha nyomsz egy F12-t és a network/hálózat fült megnyitod (az se baj, ha picit nagyobbra húzod a sávot, hogy látszódjon), majd egy F5-el frissíted az oldalt és erről készítessz egy screenshotot akkor okosabbak leszünk :)
ránézésre a css és/vagy js kódok nem töltődtek be, de ebből nem lehet látni, hogy miért.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok a hülye, megcsináltam amit írtál, utána screenshotot nyomtam, de az alját nem lehet kijelölni, amit az f12-vel csináltam.
2020. jún. 25. 07:32
3/6 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem. Nem fér rá a képernyőképre? Mert akkor érdemes többet csinálni és legörgetni. :)
4/6 anonim válasza:
Ne a weboldalól készíts képernyőképet, hanem az ablakról (Alt+Print Screen, majd a kapott képet illeszd be a Vágólapról egy képszerkesztőbe - ilyen például a Paint, mentsd el és azt töltsd fel):
Egyébként egyetértek a #1/#3-as hozzászólóval: eléggé gyanús, hogy csak a HTML-kód töltődik le - minden más (CSS, Javascript, képek, betűtípusok) nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak az a fura, hogy más gépen meg betöltődik rendesen.
2020. jún. 27. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!